Výživoví poradci i kuchaři stále hledají nové a nové trendy v oblasti stravování. Jedním z nich i je krabičková dieta, která si nachází stále větší množství příznivců.
Co je krabičková dieta a proč ji vyzkoušet?
Krabičková dieta nabízí snadný a pohodlný způsob, který zajistí stravu pro celý den. V krabičkách naleznete vyvážené a zdravé pokrmy, které vám šetří čas. Nemusíte se vydávat do obchodu pro nákup surovin, ani trávit čas jejich objednáváním a už vůbec nemusíte připravovat jídla pro celý den. Také nemusíte hledat inspirativní recepty. Krabičková dieta dokonale kontroluje příjem kalorií. To je obrovská výhoda v případě, že chcete hubnout. Příjem kalorií je totiž klíčový pro to, abyste si udrželi zdravou váhu. Každá krabička obsahuje přesně stanovené množství jídla. To má vyvážené kalorie a nabídne vám správný poměr jednotlivých živin, které tělo potřebuje pro to, aby správně fungovalo.
Krabičková dieta vám nabízí pestrou nabídku jídel a chutí. Jídla jsou různorodá a mnohdy v sobě kombinují zajímavé ingredience o kterých byste neřekli, že se k sobě hodí. Máte tam možnost ochutnat pestrou škálu zajímavých kombinací.
Vyzkoušejte nabídku DietFreshMenu
Krabičková dieta DietFreshMenu je sestavena tak, aby dodala tělu vše, co potřebuje. V každém pokrmu naleznete vyvážený poměr bílkovin, vitamínů, minerálů, sacharidů, vlákniny a zdravých tuků. Tyto složky stravy jsou klíčové pro udržení zdraví a dobrého stavu vašeho těla. Díky krabičkové dietě bude vaše tělo fungovat tak, jak má.
Společnost, která dietu nabízí, připravuje pokrmy z vlastních domácích produktů. Mezi její speciality patří čerstvé domácí těstoviny, domácí šunka 96% (kuřecí, vepřová, krůtí), špaldové a bramborové knedlíky, krupicové a bramborové noky, domácí pribináčky, pudinky, termixy, jogurty, domácí lučinu, tavené sýry, ricottu, domácí kokosové mléko a ostatní mléčné výrobky. Pokud si něco nedokáže vyrobit sama, objednává u domácích dodavatelů. Jednotlivé pokrmy neobsahují umělá dochucodavadla, mražené maso a mají minimální obsah konzervantů a stabilizátorů. Pro dochucení používají čerstvé bylinky. Základ pro omáčky a polévky představuje poctivý domácí vývar.